Megmosolyogtatóan bájosostobaságokat hordtál össze. Csk néhány szösszenetet emelnék ki, ha megengeded:
"Nem hiszem, hogy valaki betelefonálta ezt a szöveget. Ha igen akkor az csak a Barangó lehetett.Méginkább hiszem hogy a studióban találták ki."
Azt hiszel, amit akarsz, de hogy tudsz egy feltételezésre építeni egy érvrendszert? Ha ilyet állítasz, légy szíves támaszd alá tényekkel a hiedelmeidet.
"Miért teszik? Egyszerű az oka: elterelni a piti emberek figyelmét a súlyos gazdasági helyzetről, különösen a mezőgazdaság válságáról. Régi kommunista taktika ez."
Ezen felkacagtam, már ne haragudj. Pontosan ez a mondatod idézi a legsötétebb kommunista időket. Nem ezt hívják demagógiának véletlenül?
"Szerintem semmit, sunyítanak.... " Már megint ez a szerintem. Nézed Kerényit? És akkor sokatmondó hümmögéssel odabiggyeszted a pontokat, mintha ettől lenne súlya a mondanivalódnak. És mi van, ha éppen felemelik ellen a hangjukat? Nem tudom, e én nem is vonok le következtetéseket be nem következett eseményekből és feltételezésekből.
Egyébként szerintem titeket nem a Tilos Rádió zavar, hanem az, hogy nem a tiétek a frekvencia.
Más: Szerinted nem volt vicces, hogy a nemezsüveges, honfoglaló jelmezbe öltözött nácik (ebben talán egyetérthetünk) éppen a kereszténység védelmében tüntettek? Egy igazi ősmagyarnak a vallása is ősmagyar, nem?