Hali!
Nagy valószínűségileg:) igazuk van az EDISON-ban.
Én ismerem őket (pesti bolt), és több éves viszonylatban mondhatom, hogy korrektek.
A kínai dolgokkal kapcsolatban:
Én egyetlen szerszámgépet használok ami kínai, és azb az akumlátoros csavarbehajtó. Igaz, hogy évente nekem elfogy, de olyan verhetetlen áron adják, hogy még így is megéri!
Én ipari szinten használom a szerszámokat, és így nekem nagyon nem éri meg akármit vásárolni...
A Bosch sok mindeben tényleg gagyibb mint a konkurenciái...
Alapigazság az, hogy gyak minden ismertebb gépgyártónak vannak sikerdarabjai...
Pl a Bosch-nak a dekopírfűrész (kék), míg a legrosszabb Bosch cucc a szalagcsiszolójuk, gyak semmire sem jó, egyszinten van a kínai kacatokkal.
Egy kínai elrettentő példa:
Egyik kolegám vett egy kínai dekopírfűrészt, mikor ezek a cuccok megjelentek magyarországon. Nem lehetett kihagyni: 3200 Ft volt akkor áfásan.
Naszóval a gép írd és mond 5 fm vágás után úgy szétment, hogy minden mehanikai hajtórésze tönkrement... bevittem egy szervízbe, hátha...
Na, hát nem...
Azt az ajánlatot kaptam, hogy vigyem vissza a gyáriu szervizébe (végülis bolti áru).
Kiszámoltuk, hogy a szervizútja 2X pont annyi lenne mint a gép volt magában... szal most itt rohad vaélahol a műhelyben...
Egyébként a Skil is Bosch ma már...
kb 2 éve megvette a Bosch, és minden jóravaló Skil cuccot kiradírozott a repertoárból...
Nagyon odafigyelnek a kedves multik, hogy egy gép mikorra menjen tönkre... amelyik túl sokat bír ki azt szépen kivonják a termékpalettából:((
Erzsébeti