figyelő Creative Commons License 2004.02.04 0 0 348
Kérdéseid jók, de azt javaslom, hogy - kissé tán átformálva - fordulj velük bizalommal társaidhoz és önmagadhoz :-)

Milyen jobboldal az, amely nem képes/nem hajlandó magát a szélsőjobbtól megkülönböztetni?!
Milyen jobboldal az, amely nem képes/nem hajlandó európai alternatívája lenni az általad helyesen jellemzett baloldalnak?!

Szerintem is a mai Magyarország atmoszféráját a jobboldal mérgezi meg, de nagyon. Ami itt történt - a primitív politizálás behatolása a magánszférába, a munkahelyekre, alapvetően a fideszesek műve.

Nem akarom én Bächert védelmezni, dehát publicisztikát ír. Annak pedig vannak bizonyos műfaji sajátosságai... (Aki Bächert ilyen szigorúan ítéli meg, bizonyára lehányja az egész jobbos magyar publicisztikát;-))
Nem ismerem a Bächer-összest, ezért nem tudom, hol nyilasozta le Schmittet - amiről itt olvastam, már megbocsáss, szövegértelmezési hibán nyugvó hablyaty! - vagy hol hasonlította Hitlerhez Orbánt.
Ha valaki azt mondja, hogy Orbán amolyan vezérként szeretné látni magát, igazat mond. Maga Orbán beszélt arról, hogy hívei napraforgók módjára keresik a napot...

Előzmény: courvoisier (344)