scholli: mail ment
yvolux: hajrá, csak így tovább a lelkesedéssel - felejthetetlen élmény lesz szerintem!
dubble duke szintén egy kis bungitelep phanganon (kb. 1 éve nyitottak), egyszerű fabungik 150-200 batyu/éjszaka áron. voyagerék ott szálltak meg, mi többször kajáltunk az éttermükben (nagyon jó arc a tulaj és a kajáldájuk is bejött). bővebben voyager tud mesélni...weboldaluk nincsen, ez általában jellemző a kisebb/egyszerűbb szálláshelyekre. telszám lehet hogy van, majd kutakodok otthon (voyager?)
"az asia bungalows elég kicsi kapacitású" - ez mit jelent? hányan laknátok a bungiban?
green papayaban nem laktunk, megnéztük amikor épült ill. nyáron is...a partközeli klímás bungik szépek, tágasak panoráma ablakokkal de ennek megfelelően (helyi viszonylatban) elég borsos az áruk is. nem tudom, hogy milyen feltételekkel lehet (ha lehet) náluk foglalni előre, próbáld meg a weboldalon feltüntetett emilen.
épült egyébként az asia bungalows-tól kb. 50 méterre egy új telep, amiről még nem esett szó salad beach resort medencével, klímás bungikkal, stb. ezen idén nyáron még az utolsó simításokat végezték (nekem kicsit "nagyüzeminek" tűnt), de nézzétek meg.
haad salat egy kb. 2 km-es partszakasz (absz. nyüzsimentes) és mostmár az egyszerűbb szállások mellett megtalálhatók a drágább bungalók is.
egyelőre kb. ennyi.