hat ha 3 gyerek + felnottek osztoznak a gepen, akkor ugyse tudjak annnnyira kisajatitani.
en nagyon utaltam ezeket a jatekokat, sose volt semmi "nyomogatos" meg play station ... de ugye mikor internet lett, akkor a legkisebb - 15 evesen - "rakattant" a jatekra. ( 2 idosebb soha)
iszonyuan idegesitett, mert annyira eszement dolognak tartottam es igazabol sose neztem komolyan meg, h mit jatszik, csak sokszor duhongtem ... nalunk is az volt a korlat, h sokaknak kellett a gep.
aztan 16 evesen 2 honapot dolgozott es onerobol vett egy super gepet, berakta a szobajaba ... na akkor aztan vege volt a kontrollnak.
es csodak, csodajara (komolyan volt ido, mikor ebben ketelkedtem) egy teljesen normalis felnott lett belole, aki az egyik jatekban a nemet nyelvteruleten a legjobb volt ... rengeteg ismeros a jatekon keresztul ... es most munkaja is onnan van (programozo). sot jar jatekot tesztelni (amiert fizetnek is)
szoval ne felj! jo is lehet belole.
azt hiszem, ha ujra csinalhatnam az elmult 20 evet akkor sokkal kevesebbet aggodnek, felnek es sokkal jobban biznek abban, h igenis "normalisak" lesznek, pedig neha a kamaszoknal ebben nem igazan tud hinni az ember.
(bocs, nekem huszonevesek a gyerekeim ... mashol tartunk, mas problemaknal, de ezert emlekszek mindenre ... hamar elmegy! elvezzetek minden percet amig kicsik!!!)