bukovaribulcsu Creative Commons License 2004.01.29 0 0 206
Egyelőre -időhiány miatt megint- csak a lényeg röviden:

Alapvetően két megoldáson dolgoznak: az egyik a már ismert 3 éves szerződés kötése. Ezt azoknak javasolják megkötni, akiknek viszonylag nagy pénzük van benn és azt nélkülözni is tudják néhány évig.

Van egy másik befektetői kör, melyik azonnal pénzt akar látni. Nekik nem javasolják a 3 éves szerződés megkötését. Őket az eladott vagyonrészekből fogják kielégíteni. Viszont az eladásra szánt vagyonrészeket nem akarják minden áron elherdálni. Ezeket a vagyonrészeket első sorban azoknak fogják felajánlani, akik Baumag üzletrésszel rendelkeznek. Ezzel megteremtik a Baumag üzletrészek forgalomképességét is.

A Cég vagyonfelmérése folyik. Ezt nemcsak azért kell elvégezni teljes alapossággal, hogy a befektetők tisztán lássanak, hanem azért is, hogy mindannyian lássuk az eladásra szánt vagyonrészek a valódi piaci értékét, minden valódi áron kerülhessen eladásra.

A vagyonfelmérés négy lépcsős, többszöri ellenőrzésen átmenő folyamat, ami előreláthatólag áprilisig készül el.

Ez első megközelítésre egy olyan megoldásnak látszik, melynél jobbat ügyvédek hadával, azokra költött tömérdek pénzzel sem lehetne elérni.
Sok minden más is szóba került még, de valószínűleg benneteket nem is érdekel. (Pl. Balázs úr izraeli útja stb.,) Ezeket már feszegettem a itt fórumon is, de nem is látszott különösebb érdeklődés)

Előzmény: Jack Lucas (202)