Thernitibi Creative Commons License 2004.01.28 0 0 55
Kedves Zoli

Talán még igazad is lehetne ezzel az utánzó majomkodással, ha nem lennék olyan, amilyen. Lehet, hogy már nem emlékszel, de én mindig is ilyen voltam. Sőt, soha nem akartam különb lenni a Deákné vásznánál, és még sőt, pontosan tudom, hogy honnan jöttem hova tartozom, soha nem akartam más bőrben tetszelegni, tőlem idegen Janus arc mögött élni. Úgy néz ki kedves Zoltánom, egyelőre jól érzem magam ebben a bőrben.

Nagyon tetszik még ez a "Bajai régió alapító tag" duma. Való igaz, vezető szerepet vállaltál a neten való "sajátneves" fórumozás bevezetésében elterjedésében, ami Kumin Feri szerint komoly fórumtörténeti eseménynek számít.
De! A Mijo volt az, aki kapcsolatai révén kieszközölte, hogy az Index fórumai között megnyíljon a saját névvel vállalt "Bajai régió" önálló fórum. Ezért Zoli egyszer majd mond meg azt is a barátaidnak, hogy a Mijo közbenjárása nélkül ez a hely talán nem jöhetett volna létre, ezért is furcsa hogy veled együtt egyesek, pont őt akarják itteni "mozgásában" korlátozni.

Előzmény: Törölt nick (14)