Törölt nick Creative Commons License 2004.01.27 0 0 69
„A rendszerváltás óta példátlan, hogy egy párt saját hazáját elítélő határozatot kezdeményezzen nemzetközi fórumon” – méltatlankodott Kovács László külügyminiszter.
----------------

MSZP Internetszerkesztőség
2002. február 22. 13:10

A politikai béke nem jelentheti azt, hogy az ellenzék feltartott kézzel, tétlenül elfogadja és támogatja a kormány hibáit, tévedéseit, vitatható intézkedéseit — jelentette ki Szili Katalin, az MSZP elnökhelyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A béke méltósága nem azonos a hallgatás cinkos hazugságával, s az MSZP békét akar. Az MSZP-t a kormányzásban hibát hibára halmozó Fidesz hamis vádakkal illeti, ezért felszólítjuk Orbán Viktor és Csurka István pártját, hogy térjen vissza az emberi és politikai méltóság, illetve tisztesség talajára.
Elutasítjuk a vádat, mely szerint a kormány kritikája a nemzet elárulása lenne, HISZEN A KORMÁNY KRITIKÁJA NEM AZONOS A NEMZETÉVEL. Éppen ez a gondolkodás és az erre épülő politika okozta az elmúlt száz év tragédiáit, mert olyan politikai erők kerültek hatalomra, amelyek ÖNMAGUKAT AZONOSÍTOTTÁK AZ EGÉSZ NEMZETTEL, ebből fakadóan megvonták ellenfeleik jogát a nyílt kritikához, valamint a szabad és nyilvános vitához.

Nyihihi:)))))))
Szegény H. Kovács most höröghet Eörsi Mátyás és
az SZDSZ "hazaárulásért"...:))))))))

Donneck fikanick meg mosdathatja tovább a 23 millió beözönlö románt...:)))))))

Előzmény: Törölt nick (67)