Derek Creative Commons License 2004.01.26 0 0 75
Ez a konyv az MSZMP reformkoreirol szol es ez a cime,ha nem tetszik menj es reklamalj Agh Attilanal, Geczi Jozsefnel,hogy hogyan mertek ezt a cimet adni a konyvnek ,nekem meg ne akarj az ellenzekrol eloadast tartani,mert hidd el tudok rola es talan tobbet is mint te.
A rendszervaltok az nem ugyanaz mint az ellenzek, mert akar tetszik neked akar nem a rendszert alapjaiban meg a 88-89-es MSZMP valtoztatta meg, persze ebben kozrejatszott a kerekasztal targyalas is ,de az a politikai felepitmeny megvaltoztatasanak mikentjerol szolt es az politikai atmenetrol,de maganak a rendszernek a lebontasa ,a nnak gazdasagi alapjanak,ami ugye a meghatarozo,mar azelott elkezdodott ,ha nem vetted volna eszre ,az adorendszer megreformalasaval,a tarsasagi torvennyel es a kettos bankrendszer bevezetesevel aztan a maganszektor egyre nagyobb lehetove tetelevel,mert nekik volt ebben dontesi helyzetuk es nem Lezsaknak, nem Csengeynek akarmilyen abrandos szemmel is tekintett a messzi jovobe.
Ilyen kiseloadasokat tars azoknak akik meg beveszik a nyaltol csorgo dumadat es ne nekem. ha majd lesz valami ertelmes mondanivalod akkor gyere vissza addig engem hanyagolj a hulyesegeiddel,mar mondtam parszor.\
Előzmény: Luby (73)