felazso Creative Commons License 2004.01.23 0 0 5945
asciimo!

Szeretném, hogy az új túrás oldal nem kapcsolódna a személyemhez. Nem Felazso web oldalát szeretnék, hanem túrás web oldalt, amin olyan adatok vannak, amik vagy máshol nincsenek vagy máshol nem ilyen formában vannak. Nagyon szívesen meg is osztanám a feladatok minden jelentkezővel.

Azt ugyan nem írtam, de már tettem lépéseket a fórum és a lista szinkronban tartásának kezdetleges módszerekkel való megteremtésére. (Amig nem vetődik fel jobb módszer.) Ez arra irányul, hogy ne kelljen két helyen "jelenteni" az eseményeket.

Nem szándékoztam túl nagy fejtegetésbe belevágni múltkor, csupán a godnolataimat próbáltam felvázolni. Persze jogos a felvetésed, ezen már jómagam is töprengtem. Úgy gondolom, hogy amint sikerült technikailag megvalósítani aztokat a dolgokat, ami tervként a fejemben van, ez a szinkon téma okafogyottá fog válni, mert végső soron automata lesz a megoldás. Amint sikerül összehozni egy "demó verziót", szólni fogok és kiderül a használhatósága. Legcélszerűbb (végső cél) az lenne, hogy a lista illetve a többi lista is csupán egy megfelelő formával bíró "nézete" (riportja) lenne a háttérben meghúzódó adatbázisnak, melybe többek között ezek az adatok is bele kerülnének.

Meglepő számomra, hogy pl. a túristautak "kódolása" témában nincs mozgolódás, holott ezt már előttem szólók is felvetették.

Felazso

Előzmény: asciimo (5933)