Sziasztok!
Először is még egyszer köszi mindenkinek a szíves fogadtatást :)
SÁgi,
ilyen háromszöges akasztót lehet kapni a Tescoban is, a szegecses részen. Most az árát így fejből nem tudom, de ott vettem utoljára.
Csi,
úgy KONKRÉTAN mire jók a pigmentek? Színezni? De akkor meg miért nem jó a színező? Nem tudom... :(((
csinnKA,
gipszet önteni én is szörnyen utálok, ezért jó találmány a gipszkarton. Az úgy kezdődött, hogy felújítás után maradt egy csomó. Férjuram megmutatta, hogy kell szeletelni (snicerrel egy vonalzó mellett mindkét oldalán bevágni, majd könnyedén eltörni). Én is nagyon szeretem, mert akkorára vágom, amekkorára akarom, és könnyű rajta dolgozni, mivel tök sima.
Nem igényel semmilyen hókuszpókuszt, de le szoktam alapozni, mert önmagában piszkosszürke, és az csúnya :)
Táblában lehet kapni Bricostore-jellegű boltokban, nem drága, kb. 400Ft/nm.
Akasztónak olyan facsavart szoktam belecsavarni, aminek a végén egy karika van. Szintén Tescoban, a szegecses részen kapható, 10 db ~220 Ft.
Ezen kívül még sima funérlapra szeretek dekupálni, apósom szokott nekem méretre szabdalni, pl. a kiscicás, kiskutyás, kiscipős is erre van rakva.
Halloween 1 kerete (most memóriából gondolom, melyik az :)); egy másik szalvéta. Csomagolót nem szoktam használni. Viszont gyakran keretezek egy másik szalvétával, ezért nem megy nálam kárba semmilyen motívum :)
Gyűrt papírral visszaszedés:
- alapozó szín, megvárni, míg teljesen megszárad
- rá a fedőszínt, és mielőtt elkezdene az száradni, gyorsan egy galacsinná gyűrt újságpapírral (nálam a Népszabi működik a legjobb itatósként :)) gyorsan foltokban visszaszedni. Látványos, könnyű és gyors
antikolási mód.
Kék kiscipős: hát már nem emlékszem, vagy Dorogon vagy Esztergomban vettem, de nem mostanában, nov. elején született a Bende, előtte úgy 1-2 hónappal.
Jégmadár,
nekem is nagyon tetszenek a fűszertartók!
Fonott kosárkák: koktélméretre vannak kitalálva, gyönyörűen áttűnik a kosárka textúrája, és nem utolsósorban olcsó :), 169.- a 100Ft-osban.
Sera,
mű: remekmű :))), ezzel tényleg úgy lehet csinálni, mintha festményt kreált volna az ember lánya :))
Könyvkötő lányok,
nem tudom, szoktátok-e nézni, az m1-en délelőttönként van egy sorozat A papír címmel. Még hátra van 4-5 rész. Titeket biztos érdekelne.
Bocsánat, hogy túltengtem :)
Jamina