asciimo Creative Commons License 2004.01.22 0 0 5933
Szia Felazso!

Nagyon jo az okfejtesed, az mar egyszer biztos

Egyetertek, a ttt.tr.hu egy forum, lista az Nalad van, de tegyuk hozza a ttt-s forum azert nem ugyanaz mint pl. ez a forum. Itt laza csevej is megy, ott a pontokhoz kotodoen vannak infok gyujtve. Nem csak pecset infok, szallas infok is, az igaz, de az is jol johet..

Pontonkent reflektalva:
"1. Egy lapon csak egy igazolópont adatai vannak;
"
Ami a hatranya, az az elonye is. Ha csak 3 pontrol akarsz infot, akkor csak 3 oldalt nezel meg es nyomtatsz ki, nem pedig az egesz listat. Persze meg igy egyszerub a listat kinyomtatni, ez igaz.

"2. Nem elég a legutóbbi bejegyzéseket nézned vagyis ugyan úgy át kell olvasnod a bejegyzéseket, mint bármelyik más fórumban pl. itt. "
Ez megint olyan, hog a ttt-s forum nem olyan mint barmelyik mas, mert nem omlesztve van. Ott egy ponthoz atnezek 5-6 hozzaszolast, es kepben vagyok, ebben az indexesben nem allnek neki keresni egy adott ponthoz infokat..

"...egy aktuális lista"
A hangsuly az aktualison van. Megmondom oszinten, a legnagyobb ketelkedes bennem emiatt van. Ha Gipsz Jakab elmegy kekturazni, es latja hogy Irottkorol elloptak a belyegzot, hazamegy beirja a ttt-s forumba, es lefekszik aludni, azzal a joleso tudattal, hogy segitett a Kekturas tarsaknak. Aztan elmegy Kis Pista -hogy egy ismert szemelynel maradjak :) - es regi turazokent a Felazso listara eskuszik es beirja hogy x. kocsma megszunt y faluban, belyegzo a templomban van. De a ttt-rol nem is tud. Ekkor ha en el akarok menni kekezni, akkor nem lesz eleg se a Te listadat kinyomtatni, se a ttt-s forum idevonatkozo pontjait.

Ha jol ertem arra utalsz, hogy a Te listad lenne a belyegzoke, a ttt.tr.hu meg legyen a hatterinformacioke. Igaz?
Ha mindket helyen marad a belyegzolista/forum, akkor valamifele szinkronizalast meg kene oldani SZVSZ, ami tudom hogy idoigenyes, de ha a "nagyközönseg" igenyeit nezed, akkor ertheto, nem?

En is varom a reagalasod, erdekes a tema!

asciimo

Előzmény: felazso (5923)