lufi Creative Commons License 2004.01.22 0 0 66
Teljesen hihető hozzáállás ugyanahoz. De szerintem az, hogy 1 év múlva már flörtölgetett mással, az nem jelenti azt, hogy ne lett volna minden nagyon kerek köztük kerek egy évvel azelőtt...persze leszámítva a kezdeti kis terepfelmérést Mike felé, aki igazán gálánsnak tűnő gesztussal lemondott egy értékes kis puni nyusziról. Noha emögött valószínüleg kellő önbizalom volt Mikeban saját vonzereje (végül is ő Kevin Spacey, bruhaha, na mindegy..) és lemondó képessége tudatában. Ugyanakkor Ed is igazán jó fej volt, hogy nem rázkódott össze az elején attól a "félrepillantástól" ugyebár(hihhihi), legalábbis a csaj előtt nem! és ez a nagy alakítása Ednek, (mivel mint tudjuk, valójában ki volt, mint a sezlonrugó, le se feküdt az ominózus randi alatt, csak otthon virrasztott, és addig ütötte magát, míg reggel nem lett, és akkor megint, plusz egy dzso,(na mindegy)), mert aztán nagyon klasszul összeszedte magát ahhoz, hogy továbbra is vonzó palinak lássa őt Darleen. És az az ágyjelenet az öszinte egymásra találásról szólt, arról lehetett tudni, hogy nem egy 2-3 dugásos kapcsolat lesz az csupán. Persze Ed valószínüleg lelke mélyén nem tette túl magát a kezdeti sokkon, nem tudott fordítani a kapcsolat "erőterén", ezzel vált kissé görcsösebbé a kelleténél. De az ilyet szeretik azért a nők, hisz érzik,szeretik őket. Fontos az. Csak hát tud nyomasztó hatása lenni a kapcsolatra, amiből jó kiszakadni néha,,,Messze voltak még ők attól, hogy a nő dobja. Edet. Ednek tényleg kezdett a csaj helyett újra önmaga lenni a fő problémája, és ezért már öszintén ideges lett Darleentól, én ezt látom bele ebbe a remekbe szabott, jól elemezhető, eredetileg szinpadi műbe, kérlek szépen, te rossz kislány! (Nem te vagy az, nyúl? Olyan gyanús vagy nekem... Brownie, 71, pali leklappollás, éhség, mint alapélmény, dugás, nem szertkezés, ez te vagy!!! Én meg azt hittem tényleg jófejkedik itt valami jopofa kis cumika itt velem, na mindegy. ..csak ez a jelenlegi " boldogság" nem stimmel.)Mi ez itt? Valami átverőshow? a kutafáját!
Előzmény: brownie71 (63)