zsuzsa Creative Commons License 2004.01.16 0 0 723
Viszont egyik ügyfél sem aggódik amiatt, hogy én nem vagyok elég jó közgazdász, hanem fogad itt a cégnél privátban egy kollégát, aki majd az magánirodájából faxolja el neki a havi számlakivonatát és csinálja meg jóváiró számlát a reklamációjára .... hiszen fel sem merül az ügyfélben, hogy nem eléggé képzett közgazdészokat alkalmaznak vagy esetleg hálapénz nélkül csak tessék-léssék fogok foglalkozni velük.

Vagyis az emberek ugy gondolják, nem minden orvos lelkiismeretes, jól képzett és gyakorlott.

Az én gyerekeimnek soha nem volt baja az orr meg a garatmanduláikkal, egyszer egy influenza kapcsán a gyerekorvos átküldött a gégészetre. Egy fiatal playboy doki rendelt, megvizsgálta a gyereket, végignézett rajtam ( épp elegáns,pénzes buta anyunak öltöztem )és közölte ennek a gyereknek ki kell vennie a manduláit és már mondta is mikor hol fogja csinálni..

Na gondolta a jó édesednek veszed te ki....de most kezdjem el mondani, hogy én is eü diplomás vagyok és ne nézzen már hülyének, ezért ráhagytam és sürün elkerültem a továbbiakban. Nyilván ez az orvos hálapénz reményében minden pénzesebb szülö gyerekének ki akarja venni a manduláit :-)

Előzmény: DoktorÚrVazze (719)