annavagyok Creative Commons License 2004.01.14 0 0 111
A Bioptron lámpa polarizált fénye betegségek megelőzésére és a kialakult betegségek megszüntetésére eredményesen használható.

A Bioptron-lámpa polarizált fénnyel gyógyít. Semmilyen káros hatása nem ismert. Gyógyító hatása szinte valamennyi betegsére alkalmazható, SŐT a betegségek kialakulásának megelőzésére is.

Szeretném, ha megosztanánk tapasztalatainkat, hogy minél több ember megismerhesse ezt a rendkivűli terméket.

A Bioptron-lámpa segítségével stimulálhatjuk a sejtműködést, miáltal ismét elindulhatnak a regenerációs folyamatok. Ez a hatás azokat a sejteket célozza meg, melyek vagy sérültek, vagy egyéb ok miatt nem működnek megfelelően.

Személyes tapasztalataink: súlyos érszűkület miatt fellépő végtagi fájdalmak három kezelés után érezhetően csökkentek, izületi fájdalmak a kezelés első alkalmával megszűntek, migrénes fejfájásom a lámpa használata óta egyszer sem jött elő, az esti fáradt szemfájásom megszünt, a vékonyszálú hajam megerősödött, gyorsította a hajnövekedést, megszünt a cukorbetegség miatt kialakult körömgombásodás, vágott sebet hegesedés nélkül gyógyította, rövid idő alatt, az időjárás változást már nem jelzi a lában(ami nagyon kellemetlen tüneteket produkált), tüdő-és mellhártya gyulladást négy nap alatt fájdalommentessé tette,cukorbetegség okozta lábszárfekélyt kitartó kezelés után teljesen meggyógyította, arcüreggyulladás megszünt a kezeléssel, fülcsengés megszünt.
Egyenlőre ennyi.

Várom hozzászólásotokat.

Mégegyszer beírtam, hogy így már jobban olvasható legyen.