AugustvonMackensen Creative Commons License 2004.01.14 0 0 319
Kedves Mr.Q.!

a légifelvétektől nem elhatárolódtam, hanem csak azt mondtam, hogy pontos térkép készítéséhez nincs feltétlenül szükség légifelvételekre.
a 314-es hozzászólásomban azt írtam le, hogy milyen adatokra van szükség egy térkép rajzolásához( szélesség, hosszúság, föld kerület). valamint azt is írtam, hogy aki ismeri a megfelelő eljárásokat, az át tudja rajzolni egyik vetületet a másikká.
arról viszont egyetlen sort sem írtam, Hogy: "Ha volt egy eredetileg pontos térkép amin rajta voltak a pontos szélességi+hosszusági fokok + a föld mérete + a fejlett matematika" valszeg ezt a sorok közül olvastad ki, de ezt én így a 314-ben nem állítottam.

Az andokra nem válaszoltam, mert leírtam már a véleményemet róla. az, hogy az admirális nem írt hozzá kommentárt, jelentheti egyszerűen azt is, hogy egy ismeretlen objektum volt a számára, ami meg is felel az 1513-as állapotoknak.

A sivatagi folyóval kapcsolatban is leítam már a véleményemet. az időszakos folyó nekem is eszembe jutott, de ott azt sem találtam. pontosam mivel bejelölhették, mint vízlelő helyet, ki kellett volna derülnie, hogy nem az. a többi folyó egyébként mind állandó!

üdv, von mackensen

Előzmény: Mr.Q. (318)