"A szervezőnek nem sok dolga akad szerintem: "
Nos hadd osszam meg veletek - Nyári szlovák kirándulásunk 3 hónappal (!) előtte fix volt. A végső jelentkezés 10 nappal az indulás előtt volt.
Ehhez képest az utolsó este még jelentkeztek (persze hogy olyanok, akik már az elejétől tudtak róla) és még az indulás hajnalán is jött egy SMS hogyasszongya: Sorry, de mégse...
Ha 5 - nél több motor van, már meg is híusul a "mindenki eggyel mögötte lévőt nézi" elv, mert egy mindig van akit magával ragad a táj, v. a kanyarok, én pedig elölről max 2-3 motort látok mögöttem.
Sőt, volt olyan rémisztő eset, hogy két kanyarvadász kielőzve a sort, előrement, aztán az út szélén ülve telefonáltak hogy - "hol b...tuk el az útvonalat?..."
Szóval - szervezni nem túl bonyolult (bár vannak erős buktatók, főleg külföldi út esetén, hidd el) viszont egyben tartani 10-nél több embert négy-öt napig, háát az már cifrább.
Ennek ellenére megéri, csak az első ismerkedő utat, "házon belül" egy nap alatt kell megcsinálni, ott nem lehet nagy gubanc.
üdv
kutya
u.i.: A pécsi túrában benne vagyok. A kedvenc útvonalunk a közelben a Dunaújváros - Dombóvár - Pécs szakasz. Főleg a Sásdi "hullámvasúttal" !