Biovadász Creative Commons License 2004.01.07 0 0 584
Ha elfogadjuk az a korábban már itt leírt és logikailag bizonyított elméletet, hogy a zoknik mentálisan hatnak a gazdatestük agyműködésére, akkor a rasszizmus szinte bizonyított, hiszen olyan vágyat támasztanak bennünk, ami egyforma zoknik felvételére késztet.
Ráadásul ha valamilyen véletlen esetben a gazdatest különböző zoknikat húz fel (reggeli zavar a telepatikus kapcsolatban?), akkor a többi zokni az ezt észrevevő gazdatestekből negatív reakciókat vált ki. Kinevetik és kellemetlen helyzetbe hozzák a különböző zoknikat viselő gazdatestet, aki ezek után nem csak a saját zoknija hatására, hanem saját akaratából is méginkább az egy rasszhoz tartozó zoknikat használja egyszerre.

A különböző zoknik keveredésére egyenlőre nincs bizonyíték, ehhez még ki kell fejleszteni a zoknigenetikát. Nem bizonyítható, hogy a kockás zokni a keresztbecsíkos és hosszában csíkos zokni keresztezéséből származó félvér, lehet külön faj is. Mint ahogy korábban kollegánk már rámutatott, hogy a zoknik fejlődése nagyon furcsa, mivel a kapca zoknivá válása egy gyors evolúciós ugrás volt és azóta nem fejlődtek tovább. Ezt magyarázhatja az, hogy nincs keveredés ami a fejlődést elősegíthetné, sőt a rossz minőségű, satnya kínai műszálas zoknik kialakulása is arra bizonyíték, hogy a rasszok nem keveredése miatt egyre nagyobb probléma a beltenyészet.

Előzmény: lord (583)