otpaldozata Creative Commons License 2004.01.07 0 0 9
Csak az OTP-t ne válasszátok!!!! A legrohadtabb cég az összes közül! Tavaly februárban megkaptam az "értékszámos" levelemet, amiben benne volt, hogy júniusban fizetnek, illetve ekkor érem el a kiutaláshoz szükséges értékszámot. Nyugodt voltam, a pénz is ráért (akkor még), ezért csak szeptember elején érdeklődtem, hogy "mi lesz már". Nekem átutalásról ment a pénz, és ekkor derült ki, hogy még 2000-ben 2 alkalommal a munkahelyem későn utalta a fizetésemet, ezért azokban a hónapokban nem emeleték le a 9990 Forintot a számlámról, ezért szó sincs semmiféle értékszám-elérésről. O.K. - valahol az én hibám is, de szólhattak volna. A pénzt azonnal kifizettem.

II. felvonás: Október közepén levél: elértem az értékszámot, most azonnal mindent írjak meg, hogy mikor, mire akarom költeni a lét. (Lakáscél vagy sem, ha igen, kell-e hitel vagy nem, stb.) Mivel éppen a levél kézhezvételét követő napon utaztam 3 hétre külföldre, csak hiányosan tudtam kitölteni a papírt, de ahogy hazaérkeztem, felkerestem az OTP-t és kérdeztem, hogy mire van még szükség ahhoz, hogy megkapjam a pénzt. Ekkor kitöltöttem rendesen az egyszer már postán visszaküldött papírt, mindent szépen és udvariasan megkérdeztem, a hölgy pedig megnyugtatott, hogy nem késtem el semmivel, no problem, hogy nem pontosan kitöltve küldtem be először a papírt, stb. Kérdeztem, hogy mit kell tennem még, hogy megkapjam a pénzt. Mondta, hogy semmit, 2004. első munkanapján utalják a pénzt, s ha megkaptam, utána 3 hónapon belül (2004.03.31-ig) be kell mennem a számlákkal, el kell számolnom, hogy lakáscélra költöttem el a pénzt. (Kölcsönt nem kértem, csak a megtakarítást és az állami támogatást.)

III. Felvonás: ma reggel szomorúan vettem tudomásul, hogy a pénz még mindig nincs a számlámon, pedig szélsebesen dolgoznak a mesterek, akiket a hét végén vagy legkésőbb a jövő hét elején ebből a pénzből szerettem volna kifizetni. Telefon az OTP-be --- a válasz lényege: mit akarok, még tulajdoni lapot se vittem, meg különben sem az ő fiókjuk az illetékes, igaz, a papírok még itt vannak!!!!

Szóval válasszatok mást! Ezek meg rohadjanak meg! Még úgy állítják be, hogy én vagyok a hibás, a hülye --- pedig 100%, hogy a csaj azt mondta, hogy SEMMIT nem kell tennem, vinnem a pénz átutalásához, átutalásáig.