kkk3333 Creative Commons License 2004.01.06 0 0 3968
Sziasztok,

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy az alábbi paramétereimmel szerintetek megúszom-e a sorkatonaságot:
27 éves vagyok.
24 éves koromig iskolalátogatási papírokkal halasztgattam a bevonulást. Ekkor mentem először sorozásra. Itt azt mondta a sorozóorvos, hogy a fél szememre gyakorlatilag vak vagyok, mert jobb szemmel nem tudom elolvasni a táblát. (Ezt ilyen simán elhiszik a sorozáson?)
Beutalt a szemészetre, ahol azt mondta a szemész főorvosnő(!), hogy az egyik szemem kicsit rossz ugyan (max. 1,5 dioptria), de még szemüveget sem érdemes írni rá, mert a kettővel együtt jól látok.
A jogosítványomban sem szerepel, hogy szemüveggel vezethetek.
Időközben egyetemre is beíratkoztam, ezzel 2 évet nyertem. A második sorozásomra már vittem az iskolalátogatási papírt, ez simán ment, nem kötekedtek.

Ez, amit leírtam a szememről, a gyengébbik érv.
Az erősebbik:
Papír aranyérműtétről!!!
A kórházi orvosoknak (sebészeknek, proptológusoknak) szokott lenni magánrendelésük is, és ugyebár mindent a páciensért... :-)
Ilyen műtét után ugyebár kontrollra kell járogatni, nem szabad erőlködni, és ami fontosabb: diétázni kell.
Ez utóbbi pedig, ha jól tudom (valahol olvastam), elég alapos ok az alkalmatlanná nyilvánításra, elvégre nem hozhatnak nekem külön kaját a laktanyába.

És közben a szemem sem javult meg... :-), de szerintem simán tudnék depressziós tüneteket is produkálni, vagy nem lenne nehéz papírt szerezni arról sem, hogy nyugtatókon élek, vagy még az MBA képzésre is beíratkozhatok...

Elég ennyi ötlet?

Na, szóval szerintetek ezzel megúszom?

Üdv:
kkk