Utas2 Creative Commons License 2004.01.06 0 0 1621
Hát igen, illetve nem.

1etértünk abban, hogy továbbra sem értünk 1et....
:)
Tisztázzunk valamit:
Azt valóban felháborítónak tartottam, hogy szétültettek minket, nem annyira a ténye miatt, hanem ahogy és amiért az történt....(ezt már megírtam a malévos topicon néhányszor, ha teccik, ha nem, én így láttam.)

Viszont elfogadva cj magyarázatát arról, hogy tényleg előfordulnak olyan helyzetek, amikor nincs más, mint a szétültetés - ezt viszont önmagában egyáltalán nem tartom felháborítónak. Ez bárhol előfordul. Csak az nem mindegy, hogy ilyenkor mennyire és hogyan intézik a dolgot...

A "szennyes" kiteregetésével kapcsolatban ismét más véleményen vagyunk:

- SZVSZ a lojalitásnak nincs túl sok köze a negatívumok ismertetéséhez, pláne, amikor egy adófizetők pénzéből fizetett állami cég alkalmazottjának munkavégzéséről van szó. Aki ráadásul meghirdetett szlogen szerint még állítólag "utazó nagykövet is" (rokon szinonímák: országimázs, ügyfélközpontúság, ilyesmi...) Márpedig ha ezt komolyan gondolják, és nem csak a szavakkal játszanak (más légitársaságok fedélzeti magazinjaiban még nem találkoztam ezzel a kifejezéssel), akkor tessék komolyan venni azt is, hogy milyen elvárásnak kell megfelelnie a kollegáknak/kollegináknak. És ebbe nehezen fér bele a "D-csoportos" attitűd (webberke után szabadon.)
Ennél sokkal kevesebbért is célkeresztbe állítottak már más állami szférában dolgozó embereket.....

- Érdekel viszont, hogy teljesen elválik egymástól a földi kiszolgálók és a sztyuvik munkája? Ugy értem, hogy nincs olyan, hogy egy alkalommal a c/in-ben, egy másik alkalomml sztyuviként dolgoznak? Ha nem, akkor miért nem?

Előzmény: trikó (1616)