phantomII Creative Commons License 2004.01.04 0 0 4676
(A szelep tenyleg atjarhato; lehet, hogy ettol fuggetlenul nem elegge tiszta? Viszont ket pisztolynal egymas utan? Nekem ugy tunik, valamit en szurok el.)

Nem tudom, hogy milyen a pisztolyod, de ne a szelepnél keresd a hibát, hanem a fúvókánál. Ha tű a szabályázó, akkor szét kell szerelni, kipucolni a fúvókát, a tűt, a tomítéseket, ellenőrizni a tű felületi símaságát, a központosságát majd összerakni.

A festék pedig igenis el tudja tömíteni, még ha ez nem is látszik. Kocsonyás kis csomókba áll össze és menet közben dugít. Ha szétszeded, kipucolod, 1-2 perc után hozza ugyanezt. Higíthatod ameddig akarod, max. a tiszta higítót/vizet fogja csak kifújni, festéket nem, méga ha teljesen híg akkor sem.

Ugyanilyet szoptam én is egyszer, a pipától mejdnem szétvertem a pisztolyt, holott csak a festék volt csomós.

------

Majd csinalok egy fotot: ugy nez ki, mintha hullamfrontokbol allna a felulet: mintha a levegovel "lefujtam" volna a makettrol.

A túl nagy levegőnyomás sem jó, de ez inkább arra utal, hogy túl közelről fújtad a makettet. Ezt ~5-10 cm-ről tudja csinálni a pisztoly, 20 cm-ről már csak akkor, ha nagyon nagy a nyomás.

Előzmény: Brutalis Harmonia (4675)