"Azon tűnődöm, amikor önmagamat, illetve a jelenlétemet bizonyos szempontból, köhhöm, szeretném fölismerni egy csinos hölgyben. Mondom: -ben,"
:):):) Huncutkodsz?
Vissza a témára:
Perfe, hogy feretet! Csak a feretet! Mondom! Viszont ez egy érdekes dolog. Mert nem azokat a dolgokat szereted benne ami bensődben a felszínen van, amit úgymond szeretsz. Megpróbálom elmagyarázni. Mondjuk egy jó bulin meglátsz egy léányzót. Még nem beszéltél vele, de a testbeszéde máris ezernyi olyan információt elárult róla, amiről tán maga sem tud. Ezt lehet tudatosan is befogadni, de ha nem megy, akkor elintézi a jó öreg ösztön. Persze a második esetben nem vagy annak tudatában, hogy mi is tetszik benne igazán. Szal' már messziről hatást gyakorol a kislány. Később szóba elegyedtek és kölcsönös a szimpátia, mert a lány is fogja a te jeleidet. Itt lehetne happy end is, de tegyük fel a varázs okulárét és nézzük meg, hogy mi is történt valójában. Tegyük fel pusztán a szemléltetés kedvéért, hogy erősen domináns alkat vagy és ez a párkapcsolataidban is meglátszik. Mit mutat a szemüveg ha ránézel a lányra így messziről? Az egész személyisége szubmisszív. Máris megvan, hogy miért tetszik. "No de hát én nem vagyok az, hülye a példa!" Biztos hogy az? Persze, hogy nem. Szerintem nem is kell már a szemüveg, érted, hogy mit akarok itt rizsázni. A feretet már csak ilyen huncut bigyó!
Zealander
Ui: és hogy lásd a Mestert, belinkelem a képet amint rajta van. Balról az első:)