Repkény Creative Commons License 2003.12.29 0 0 86
"KyshTurul 2003.12.29 20:24 (78)
Orbán mint gerinces miniszterelnök benyujtotta lemondását a tört kezével helikpterrel korházba menekülő minisztere miatt?"

egy olvasói levél miatt??? Amely csak olyan volt, mint a Teller levélhamisítvány... Te tényleg a jereváni rádió vagy :)))))))))))))))))

a szaktopikból..http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9025011&tl=500&dr=0 (2351)
"A levél, amely, mondom, valószínűleg áldokumentum (attól még tartalmazhat akár igaz állításokat), a Nógrádi-baleset körülményeit írja le; a szerző hol szemtanúként, hol az ügybe bevont közlekedési rendőrként pozicionálja magát, attól függ, melyik változatot kaptuk éppen, a fontosabb állítások pedig: a miniszter Audija minden elképzelhető szabályt megszegve,
körülbelül száznyolcvanas tempóval gyalulta le a szabályosan balra kanyarodó Trabantot; a kiérkező mentősök először a minisztert szállíttatták el helikopterrel – a levélíró szerint Nógrádi határozott utasítására, a mentőorvos tiltakozása ellenére –, csak azután foglalkoztak a (súlyosabban sérült)
többiekkel, a rendőrség meg tussol, ahogy csak bír. A levél ugyan számtalan nagyon gyanús állítást tartalmaz, mégis hitelesnek tartja szinte mindenki. És terjeszti tovább. "

Előzmény: KyshTurul (78)