Angela Y. Davis Creative Commons License 2003.12.27 0 0 232
"...megfelelő bizonyítékkal kell alátámasztani az állítás helyességét" - kinek kell ezt megtenni? Ha léteznek megvilágosodottak, akkor miért akarnák ezt neked bebizonyítani? Ha meg Te akarod bebizonyítani magadnak, akkor ott a fgsh, ami nem megbízható forrás. Vagy ott a többi ember, akik szintén nem megbízható források ugyanezen okból.

Te még mindig azt bizonygatod itt nekem, hogy Te semmit nem éreztél AJC-vel kapcsolatban, ami bármilyen szempontból figyelemre méltó lenne. OK. Ezt az adást fogtam. És ez mit jelent? Neked azt, hogy a Te szűrőd ilyennek mutatta a valóságot. Az, hogy valójában mi is van, azt se Te, se én nem tudjuk megmondani.

A krampuszt nem igazán értem, hogy hogy került ide, nem is volt eddig szó róla. Meg azt se, hogy miért is kellene tőle megszabadulni, meg hol az a kint?

Azt meg sokan sokféleképpen tanítják, hogy a teljes valóságot hogyan lehet megtapasztalni, képzeld, még olyan is létezik, hogy "intenzív megvilágosodás tréning", ahol azt csinálják, hogy sok "megvilágosodottat" megkérdeztek, hogy hogy történt meg velük az esemény, és ezeket a beszámolókat összevetve dolgoztak ki technikákat. Sok helyen utánnanézhetsz ennek, ha érdekel.
Tul.képpen itt is az a lényeg, hogy ezen a csoporton igyekeznek annyira csúcsrajáratni az fgsh-t, hogy "az" annyira elfáradjon, hogy túlterhelés miatt leálljon egy kicsit. És ha sikerül egy pillanatra kikapcsolni, akkor megláthatod a teljes valóságot. Állítólag vannak olyanok (ők a nem bedrótozottak), akiknek ez nem csak egy pillanatra sikerül, hanem ebben élnek. Ott van az egójuk ugyan (bocs, fgsh), de nem azon keresztül élik meg a világo(ka)t maguk körül és magukban. Innentől kezdve szabadon választhatják meg, hogy mik akarnak lenni, milyen formában mutatják meg magukat. Persze, ha világítanának és minden szavuk aranyból volna, akkor is lennének, akik ezt nem vennék észre.

Ebben élni azért "jobb", mint a hétköznapi valóság, mert valóban azt éled, ami van. Nem a rávetített képeket nézed.

Én nem tudom, hogy találkoztam-e már ezzel. Úgy sejtem, hogy igen, de ez persze lehet a saját programom által generált kép is. Egyszer három napig egy ilyen fent említett csoporton, aztán egyszer egy nagy baleset után kb. 2 napig. De ezt nem merném neked állítani biztosan, mivel most nem ebben vagyok, tehát a szűrőm most torzít.

Az "Ébredések"-et láttam, de az nem ilyesmiről szól. A nem bedrótozottság nem jelent semmi rosszat, nem jelenti, hogy bármi elveszne, vagy személyiség nélküli lenne tőle valaki, vagy bamba módon csak bárgyul bele a világba.

Előzmény: req999 (231)