renegade Creative Commons License 2003.12.27 0 0 591
Orvosi ügyelet ma délután, Heim Pál Korház. Fél négy előtt értem oda a lányommal, aki belázasodott, panaszkodik a torkára és minden tagja ólomból van. A körülmények elképesztőek. A folyosó tele van, őrjöngő szülők panaszkodnak a rendelőből kilépő asszisztensnőnek. Az egyik apuka kijelenti, hogy fél tizenkettő óta vár -- akárhogy is számolom, az 4 óra várakozás!

Az egyik anyuka karjában egy csöppséggel háborog, szerinte két és fél órája vár. A felbukkanó orvos kijelenti, hogy ne vele veszekedjen, mondja a főnökének, hiszen ő itt van, rendel, nem ő tehet arról, hogy csak ketten vannak ennyi betegre. Becsukja az ajtót, 5 másodperc múlva a fent említett csöppség kiad mindent a padlóra, ami a gyomrában volt addig. Anyuka dühösen ("na tessék, erre vártak?") elvonul a gyereket rendbe szedni. 5 perc múlva visszatér, és papírzsebkendővel tünteti el a kórházi folyosó padlójáról a gyerek hányadékát.

Közben minden pillanatban 8-10 kisgyerek csahol bele rekedten a levegőbe...

Itt töltsünk el 4 órát? Egy percet sem. Csak még betegebb lesz a gyerek! Eljöttünk haza. Egyelőre lázcsillapító és ACC, remélhetőleg elég lesz annyi... :-(((

Illetékes Elvtársnak üzenem: Ami e pillanatban a Heim Pál ügyeletén van, talán még a Balkánon is szégyellnék! És különben is: ~@#$%^&* %^&*~@#$!!!!!