Baze990
2003.12.27
|
|
0 0
55
|
Sziasztok.
Nekem van egy eladó motorom,lehet hogy olvastatok a hirdetesemet a motorinfon, es ennek ellenere nem erdekel, akkor tekintsetek levelem targytalannak, de ha megsem, hat ime nehany adat: 95-os evjaratu XRV750 Africa Twin. 69000km -el maga mogott nagyon jo karban tartva meg ma is kivalo es megbizható turamotor... en minden nap a teli 2 kemeny honapot kihagyva hasznalom, iden december elejen csereltem fel az automra... a baratnomnek ugyanis nem volt teliesitve a hutorendszere...:-) Ebbol adodik hogy rendszeres szervizelese van a gepnek, (pl.:szelepallitas+ olajcsere+gyertyacsere(4db)+ legszüro+ olajszurocsere 67000-nel ) Volt egy altalanos allapotfelmerese is a Cosmo-motornal, ahol semmifele gondot nem allapitottak meg. Elozo ket gazdaja a sajat motoros korombol valok -baratok, igy mar akkor is ismertem a motorom, amikor meg nem is almodhattam rola, de mar akkor is nagyon tetszett...:-) En csak aprilis ota hasznalom, mert igen hamar kedvet kaptam a nagytesojahoz, bar engem sosem hagyott cserben(legnagyobb baja, hogy leesett az akksisaru, de 5perc alatt visszaraktam), de hat 1000ccm az megiscsak 1000ccm. Nagyon szeretem, igy faj is a szivem miatta, varosban jobb, rugalmasabb konnyebben pakolhato fordulhato es dobalhato gepet nem talalsz.4-5000ig porgetve meg a nagy mercik es BMW-k sem akadalyok...egy ket tuning gep lebirkozasahoz azonban legalabb 7000ig kell forgatni:-) Hatso gumija majdnem vadiuj elso meg 6000ret futhat. 10000ret futott a lanc, de meg a legkulson all a feszito es nem csapkod igy sem.(400km-kent kell fujni) Van rajta turadoboz tarto oldalt, igy harom nagy kofferrel indulhatsz turazni. A bukocso megvedi a labad, ha esetleg eldolnel vele...a turaplexi pedig 160nal utazva is teljes szelvedelmet nyujt...asszem roviden ennyi, ha meg ezutan is erdekel, hat hivj es megmutatom "Ofelseget"... Koszi: Balazs Tel szamom: 06-20-99-66-215 |
|