supremacy Creative Commons License 2003.12.27 0 0 138
Köszi szépen! Nagyon hasznos infókkal lettem gazdagab. Az ARP Solina IV az pont a String Pad-okért felelős. Erre született már VST megoldás is, az a neve, hogy Shine On Synth (minő meglepő), és csak egyféle hangot tud előállítani, méghozzá ezt. Viszont ezt nagyon jól:)

Ennek ellenére, az általad említett oldalon találtam egy elég jó infót:

"MINIMOOG (1973 - 1981) - Basically it's the "trumpet" sound in "Shine On You Crazy Diamond". Known as the world's most popular analog syntheziser. Wright used the MiniMoog for many years mainly as a lead instrument. (FloydWaters note: I can't be sure, but it sounds as if this instrument appears after 1981...it sounds like this is the "trumpet" sound in "Wearing the Inside Out". Also, according to Terrence, this was also used on the DSotM tour.)"

Azt hiszem erre voltam kíváncsi. Mindjárt elő is veszem a SimSynthet, az elég jó MiniMoog szerű hangokat tud előállítani, majd meglátom mire mentem vele.

Viszont a mostani Waters turnén hallott hangokat még mindig nem tudom belőni. Megpróbálok fellőni valahová egy számrészletet. Ha tényleg magából a k2000-ből származnak a hangok, akkor sajnos meg vagyok lőve, nekem ugyanis nem telik rá:(