DoktorÚrVazze Creative Commons License 2003.12.25 0 0 578
PassioGyümi!

Azt irtad:
" De mostmár komolyna mondom ott tart a topic, hogy szakképzett nőgyógyászok hada mond véleményt olyan dolgokról amiket azok a barom orvosok (akiket én aztán trényleg nem védek, mert elég rossz véleménnyel vagyok róluk, de ez más tészta) évekig tanulnak az egytemen.

No ezek azok a mondatok, amik olvasásakor az orvosok azon nagy többsége, aki tisztességesen és becsületesen próbál dolgozni, az is azt mondja, hogy minek? Minek küzdjön, minek legyen fönn egész ejjel ügyeletben, minek dolgozzon másnap estig, hogy esetleg éjjel vissza kelljen emmnie, mert vérzik a betege, vagy mert rosszul van. Minek, amikor az az általános vélemény, hogy "barom orvosok".
Lehet, hogy nem általánosságban gondoltad, de mint én magam is, ha valaki ide benéz, és ezt olvassa, az bizony ezt szűri ki a hozzászólásból.

AliceCsodaországban

Idézlek: "A terhes anya azért választ orvost magának, hogy BIZTONSÁGBAN ÉREZZE MAGÁT a nehéz óráiban!!!! És éppen ezt nem kapja meg!

Azt hiszem helyesebb lenne, ha azt irtad volna: Vannak akik ezt nem kapják meg. Tudom, szőrözöm csak. Csakhogy nagyon sokan vannak akiknek nem voltak kellemetlen élményeik sem az orvosuknál, sem szülés közben, csak valahogy mindig azok a hozzászólások vannak többségben, amelyek valamilyen rossz dologról szólnak.

Engedjetek meg egy kérdést: Nem tudom, akik itt hozzászólnak, mivel foglalkoznak. Fodrász? Eladó? Ügyvéd? Kertész? Vajon ti mit szólnátok, ha egy internetes fórum csak arról szólna, hogy mondjuk a fodrászok milyen állatok, mert ennek meg annak rosszul lett levágva, befestve stb a haja? Vagy az összes eladó barom, csak amiatt, mert vannak köztük néhányan, akik valóban barom módjára viselkednek.

Bocs a kifakadásért, de nehéz elviselni, ha lebarmoznak, miközben a feleségem, meg a gyerekeim látják a kárát annak, amikor késő éjjel jövök csak haza, vagy vacsora közben felpattanok és elmegyek, emrt baj van egy beteggel. És nem a paraszolvenciáért, hanem mert van lelkiismeretünk és ez a hivatásunk. És hiszem, hogy a kollégáim túlnyomó többsége ilyen.

Békés karácsonyt mindenkinek

DoktorÚrVazze

Előzmény: Törölt nick (563)