kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 187
De hát req999, te csintalan gyermek, már megint meg kell fedjelek! Már megint micsoda szavak! Hová tűnt a logikus elme józansága? Hová tűnt az oly büszkén emlegetett diplomák sokasága? Mit is vauvauzott Zoolander tesó? "Az érzelmi hullámokkal nem érdemes vesződni, mert nulla logika van benne". Sasolod, hogy menniyre csüngök a virtuális ajkaitokon? Látod, megint csak tanultunk valamit, mi ketten együtt :-)
Nagyságos req999 tesó, mondta néked aztat bárki is, hogy most vagyok itten először? Mondtam én aztat egyetlen egyszer is, hogy nem írtam én mán ezen a forumon egy picinykét? Miből hiszed aztat, te, az éleslátású bölcsek legbölcsebbike, hogy nem csevejegtünk mi már itten feketén és fehéren? Vagy inkább feketén és szürkén :-)
S hogy "izzadságszagú, harmatgyenge poénkodós szöveg"? Tesó, én mindent megbocsájtok neked: a hazaárulást, asszonygyalázást, az állatokkal való fajtalankodást, még azt is, hogy balkézzel nyúlsz a levesestálba, de azért az én tűrőképességemnek is van határa :-) Ez az övön aluli ütés tényleg fájna, de tesó, amit írtam abban semmi vicc nem volt. Föleg az imádott balhéidra és a rózsaszínű genny párhuzamára hívnám fel mégegyszer nagyrabecsült figyelmed :-)
Még egy piciny pontosítás A.J.C.ről. Ő nem prófétának, hanem Istennek mondja magát. Egy Isten pedig csak önjelölt lehet. Vagy tudsz valakit, aki kijelöli az Istent Istennek? :-) Eztet sem én találtam ki: Oshó és C. is mondta valamellik előadásán.
Kala
Előzmény: req999 (186)