BBBBB Creative Commons License 2003.12.23 0 0 177
Req 999 Zealander kinyilatkoztatásaival kapcsolatban lenne néhány hozzászólásom, annak ellenére , hogy nem vagyok Fórumokba irogató és se szellemességben se írói véna tekintetében nem vehetem fel a versenyt Veletek :)Szerintem rengeteg tanulnivalótok volna Christől, ha nem emelnétek falakat magatok köré és nem hinnétek olyan bölcsnek magatokat mint amilyenek nem vagytok.
Az előadáson látottak megelégedettséggel tölthettek el Titeket,elvárásaitok beigazolódtak lám-lám mi ugye megmondtuk. Szerintem ha vizet fakasztott volna , arra is a tarsolyotokban lett volna a mindent elsöprő magyarázat, hogy miért nem volt hiteles.:) Végülis annyira jó emberismerők vagytok, hogy erről az emberről ( anélkül, hogy ismernétek,( az hogy egyszer hallottátok egy előadását az nem fedi az ismerem fogalmát) ) kialakult véleményetek lehet. Legalább egyszer is vehettétek volna a fáradtságot, hogy beszéljetek vele. Ezt már rengetegen megtették , bőven adna rá lehetőséget nektek is. Ha meg annyira nem érdekel a lénye, hogy felvegyétek vele a kapcsolatot akkor miért kritizáljátok? Könnyű úgy támadni valakit ha az nem tud védekezni. Az a különbség köztetek, hogy ő nem is akarna. Elfogadna Titeket olyannak amilyenek vagytok. Nem az a baj, hogy véleményetek van, az a baj, hogy olyanról van amiről a rendelkezésetekre álló háttérinformáció mennyisége alapján szerintem nem lehetne. Persze fontos hogy az ember egy kicsit kritikus is tudjon lenni de csak akkor ha körbejárta az a témát amiről véleményt formál.
Jaj lehet a körülöttetek élő embereknek, nem irigylem őket. Megcáfolhatatlan kinyilatkoztatásaitok vannak Azok a fajta emberek lehettek akik úgy töltekeznek fel energiával, hogy másokat lecsapolnak. Van egy másik út is ám:) Christian pl. meg tudná mutatni Nektek ha hagynátok.:)A spirituális út elég kezdeti szakaszában járhattok( erre az irományaitokból következtetek) amihez képest viszont elég sok okoskodást szétszórtok a nagyvilágba. Úgy látszik csak a lényeget nem érthettétek meg, ami elég szomorú annak tükrében amennyire tájékozottnak hiszitek magatokat.
Amit írok nem kell ám elfogadni ez is csak egy vélemény amivel igaz pont a Ti szintetekre kerültem, mert kizártam annak lehetőségét , hogy másmilyen oldalatokat is láthassam. :)
Talán annyi a különbség, hogy Én ezt tudom magamról .:)Várom megsemmisítő kritikátokat:)A kesztyűt nem fogom felvenni, nem gyávaságból csak erre a témára nem szántam több időt :)
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!