Becks
2003.12.23
|
|
0 0
61
|
Na, most már betettem a Kevencek közé ezt a topicot, mert tényleg szar az NHL topic. Ott a mocskok feltételezik, hogy önállóan meg tudom nézni a meccsek eredményét, s azt is, hogy utána is olvasok az általános infóknak, ha érdekel. Lusta disznók. Itt legalább komoly társalgás folyik Wác, Wác, Wác és Wác között a Wings legáltalánosabb dolgairól. Valóban kell ez a topic. Örlök, hogy megtaláltam. Szólni kellene LilaMemphisnek, hogy csinálja meg a Ducks topicot, hátha megtudnék vmi a csapatról. Mondjuk éppen a rostert vagy a schedulet, hisz azokat olyan nehéz megtalálni a neten.
Csakmert érdekel az ligában szereplő többi csapat is, Wác, megpróbálánl leírni minden infot szeretett csapatodról? Érdekelének a történelmi részek, a nagy játékosaitok, hogy is alakult ki az Original Six, aminek ugye ti tagjai vagytok (biztos vagyok benne, hogy tudod), stb. Tényleg érdekelne, mennyi tudást halamaztál fel. Biztos sokat, hisz különben nem mertél volna topicot indítani, s ezért kérlek, hogy oszd meg a világgal.
Előre is köszönöm. |
Előzmény: Gedal (60)
|
|