req999 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 159
Ejnye, találgatások helyett inkább tájékozódnál... Kevésbé írnál gyenge közhelyeket. Kezdjük a placebóval. Ha te TUDOD, hogy AJC placebo, akkor mi a fene szükséged van rá? Ne próbáld beadni, hogy nincs rá szükséged, hiszen akkor nem regisztráltál volna csak a védelme érdekében egy nicket. A helyzet az, hogy számodra AJC nem placebo, mert egy dolog valamit az értelmeddel elfogadni (ezzel talán sikerült), és más dolog az érzelmeiddel (ezzel szemmel láthatólag NEM fogtad fel). Te, rengeteg emberhez hasonlóan most ugyanúgy önmagadat győzködöd, ahogy az a fiatalember is tette a színpadon, amikor az "ez nagyon fontos" mantráját darálgatta tétován.

Gondolod, hogy jó taktika, ha megpróbálod általánosságokat pufogtatva eleve irigy vesztesnek beállítani a bálványodat kritizálókat? Mit remélsz ezzel elérni? A tekintélyelvűségre hajtasz? Minden mondatoddal egyre jobban kiteregeted a kártyáidat. Azt is érdemes észrevenni, hogy nem AJC személyét vagy életviteli körülményeit, öltözködését érte bírálat, hanem az előadásmódját és az előadásainak tartalmi mondanivalóját. Egyszerűen nem érv az, hogy "azért nem igaz, hogy a főkönyvelő sikkasztott, mert a portásnak büdös a szája".

Hogy elküldtem-e Christiannek a véleményemet? Minek tettem volna? Nem tűnik ostoba embernek, biztos vagyok benne, hogy pontosan tudja, mi a helyzet (ezért is olyan unott és fáradt). Ha ügyesebb lenne (ha volna ezer forintja, ugye), nem úgy csinálná a dolgait, ahogy. De nem ügyesebb, nem jobb szónok, nem karizmatikusabb ember. Én azoknak írtam le a véleményemet, akikkel hónapok, évek óta beszélgetek itt, ezen a fórumon. Ha AJC kíváncsi a véleményemre, lesz szíves értesíteni róla, és biztos szívesen segítek neki, ha épp ráérek. Valószínűleg olcsón megszámítom neki, nem szoktam filléreskedni.

Előzmény: kala36 (155)