req999 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 156
kala36: Elgondolkodtál már azon, hogy miért rettegsz annyira az "ego" fogalomtól? Mert az szép, hogy az ördögnek most "ego" a neve, de érted, hogy mi az ego? Nem a szülőcsatornás maszlag érdekelne, hanem az, hogy tudod-e micsoda az ego, és hogy mi a különbség az egóval rendelkező és az egóval nem rendelkezők között?

Te most tényleg azt próbálod beadni, hogy az egész Elixír magazin meg elixir.hu meg Édesvíz kiadó valami nullszaldós kis pionyírcsapat, ahol csupa Terézanya meg Jézus gürcöl, hogy önzetlenül eljuttassa a kozmikus szeretetet az emberekhez?

Ha Christian teljesen egyedül tevékenykedik, ugyan, kik voltak azok a sárga cetlis emberkék, akik az embereket terelgették, a gyertyákat osztogatták és a terembérletet meg a könyv kiadását és a plakátozást intézték? Mindezt Maga A Mester cselekedte volna ezer alakban? És éppen hogy azt magyaráztam, hogy NINCS mögötte hatékony, profi csapat, és ezért tart még ott, ahol tart, ezért kispályázik. Gondolod továbbá, hogy ha néhány régebb óta tevékenykedő, módosabb kóklert felsorolsz, rögtön kevésbé tűnik majd üresnek és hiteltelennek A.J. Christian tevékenysége? Vakok között a félszemű a király, vagy hogy van ez?

Az meg ősidők óta ismert módszer, hogy "és majd jönnek a tévtanítók, de ti ne hallgassatok rájuk, mert csak én vagyok az út, az igazság és az élet, ez itten meg az adománygyűjtő tasakom".



Angela Y. Davis: Én úgy tudom, bőven 90 fölötti volt Osho Rolls Royce-ainak száma, és volt jó pár marék gyémántgyűrűje, meg repülője is. De ha mondjuk kiderülne, hogy Einstein -- hasraütés -- rasszista pedofil volt, megdöntené az az általános relativitás elméletet?

Egyébként nyilván nem azzal van baj, hogy AJC pénzt kér. (Ezt írtam is.) A gond ott van, hogy gyengén, ihlettelenül adja tovább, amit előtte mások sokkal jobban, sokkal összeszedettebben mondtak el.