kala36 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 155
Kedves req999! Azt hiszem, hogy mi nem egy előadáson voltunk :-) Christian elmondta, hogy ő semmit sem adhat. Elmondta, hogy minden rajtunk múlik. Elmondta, hogy ő csak placebo, mint ahogy minden csak placebo. Szerencsétlen mindig elmondja, de nem hallják meg sem a "követői" sem az "ellenzői".
req999 teso, jól mondod, ez egy forum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Én a munkám miatt nagyon sok emberrel állok kapcsolatban, ismerem ezt az elmondomavéleményem embertípust, amit képviseltek. Ez az ego és elme általában azoknál alakul ki, akik gyerekként, majd utána felnőttként is sikertelenek az életben. Nincs a mindentlátó kristálgoló beépítve a homlokom közepibe, de a véleményem :-) szerint a külsőtök nem túl előnyös, az izmaitok sem lehetnek túldolgoztatva. Így hát amikor az isibe sem a lányoktól, sem a sport által a társaitoktól nem kaptatok elismerést, egyetlen lehetőségetek maradt a figyelem felkeltésére. Ez pedig az okoskodás, a vélemény minnél hangosabb kinyílvánítása. Nagyon könnyen előferdülhet, hogy nincs igazam, de kérdem én, amit itt leírtál, azt elkülted emailben Christiannak? Ha valóban kíváncsi, nyitott, értelmes ember lennél, akkor neki írtál volna. De hát persze akkor senki sem látná, hogy milyen ügyi véleményed van. Tudom, hogy nem szép dolog a sajnálat, de nem tudom nem szánni azt az embert, aki csak erre az örömre képes.
Ebben az elfogadásban Christian nagyon jó. Én nem vagyok különösebben Christian hívő, de azt tényleg csodálom benne, hogy a sajnálkozás és a lenézés helyett szeretni képes a magatokfajta szerencsétleneket, meg a magamfajta szerencsétleneket is :-) Nekem ez még sajnos nem nem megy.
Mindez csak a véleményem, semmi köze a valósághoz :-) de ha ne adná az égbolt magatokra ismertek, akkor egy picit üljetek le a csendben. Kala.
Előzmény: kala36 (153)