Angela Y. Davis Creative Commons License 2003.12.22 0 0 154
Néhány adalék OSHO papáról.
Kőgazdag volt az ipse, volt neki asszem 16 rollszrojsza. Csináltak köré egy szektát, ott mindenféle perverz dolgokat kellett megtenni, ha be akartál kerülni: oda kellett adnod az ÖSSZES vagyonodat, meg mindenféle szabályok voltak, hogy kivel kell meg lehet kefélni, stb.
Kikiáltották sátánnak, sarlatánnak, de persze a másik oldal istenként imádta, és kútba ugrott volna egy szavára.
Nem kevesen megvilágosodtak körülötte, akármit is jelentsen ez.
Volt körülötte iszonyú felhajtás, a pasi bazira megrendezte (vagy megrendezték neki? ) a színrelépéseit, díszes cucc, bevonulás, megfelelő kéztartás, amit akartok.
Aztán az amcsik meg is mérgezték egyszer.
Vajon akkor hogy is van ez? Lehet, hogy ugyanaz a csávó ennyire különböző hatást váltson ki különböző emberekből? Akkor most ő ki volt, isten, sátán, vagy valami más?

Amúgy csak azért hozakodtam ezzel elő, mert jöttök itt azzal, hogy most A.J.C. bazi sok lóvéért csaló vagy dehogy, inkább jógyerek, aki ingyen, meg fillérekért osztja a tutit, sőt, még ő fizet.

Ki mit akar látni ebből? Akinek a lóvé a fontos, az gondolom azt, hogy de genya, nem tud semmit, aztán mégis hülyére keresi magát. Akinek meg egy szent kell, az azt, hogy ez ám a fasza gyerek, mert ez ingyen teszi a jót.

Tényleg attól függ valakinek az értéke, hogy ingyen adja-e vagy rettentő sokat kér érte? Ki a jó csávó? Aki NEKED ad valamit? És akitől nem kapod meg azt, amit vártál, az kókler? És ha nem kókler, akkor ne kérjen semmit azért, amit ad? De ha kókler, akkor se kérjen semmit?