kala36 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 153
Csigavér tesó, nem böködni, segíteni akarok :-) Itt nem a kritika a lényeg, ha ömlengenétek Christianról, ugyan úgy az egotok húzná a szekereteket. Arra botorkodnám felhívni a nagyrabecsült publikum figyelmét, hogy a tipikus szívcsakrásnyúwédzsesezoterikusfilozófusok és közöttekte semmi különbség nincsen. Mind a ketten a neveltetésetek, az agyatok rabszolgái vagytok, csak az egymással szembenálló oldalat képviselitek. De hát ezt már ti is tudjátok, nem? :-)) Ha ezt az érvet nem érted, akkor felesleget bármit is hallanod. De az érveknek semmi értelme, mert egyedül az érne valamit, ha elfelejtenétek végre azt a személyt, akinek hiszitek magatokat, és végre megélnétek azt, amit tudni véltek.
De ha már az érveknél tartunk: nektek csak véleményetek van, aminek minden tiszteletnem mellett pontosan annyi köze van az igazsághoz, mint a lókakinak a citromhoz. Az én véleményem is pontosan ennyit ér :-) De nekem a véleményem mellett némi tudásom is van Chrstianról. Amikor olvastam, hogy egy teljes csapat áll mögötte, hogy minnél több pénzt kaszírozzon, fél óráig vinnyogtan a röhögéstől :-) Tesó, mondom az á-t. Én azzal a kiadóval, amelyik kiadta C. könyvét, elég régóta üzleti kapcsolatban állok. Ezáltal pontosan tudom, hogy a kiadó vagy bármely más kör mennyire van a háttérben. Tudod, ki az a profi team, aki szerintetek megcsinálja Christian? Senki. Láttál valahol egy könyvesboltban plakátot, vagy láttál az rtl-en egyetlen hírdetést is? Úgyehogy hogy nem. Mert én sem. Emögött a srác mögött senki sincs, még a kiadója sem. Ez valahol jó, valahol pedig rossz.
Most pedig mondom a b-t. A cégem egyik marketing igazgatója C. iskolatársa volt. Tőle tudom, hogy Christian már gyereknek is ilyen volt, már legalább tíz éve kaszírozhatná a pénzt. Halottál róla eddig? Mert én sem. Pedig ha tíz éve lépett volna színre, akkor még csodagyerekként mennyit kaszírozhatott volna :-) Tesó, az édesvíz kiadótól tudom, hogy még a könyvet sem Christian vitte el hozzájuk. Christian azért áll a színpadon, mert az emberek kíváncsiak rá. Minden előadásán elmondja, hogy ő nem tanító és nem is tanít, de úgy látszik ez még a kivételesen éles fületek és elmétek figyelmét is elkerülte :-) Szerintem szombaton egyetlen embert sem géppisztollyal zavartak be arra az előadásra, még e forum mindenttudó koponyáit sem :-)
S ha már elvauvauztam a b-t, akkor elvauzom a c-t is. Chritstiannal régebben lehetett találkozni személyesen is. Én elég sok ismert "mesternél" megzsűriztam. A Padrét, a Joshi barátot, a Müllert, meg egy oltáricsomag jóst, asztrológust. Tudod, mi pénzeket kértek? A Joshi barátnál kérdésenként kellett csengetni a gyempát! Ezzel szemben Chris nem kért egy vasat se, ha adtál elfogadta, ha nem, akkor is mehettél legközelebb. S mindenzt az albérletében csinálta, ahol épp bútorok nélkül lakott, mert nem volt pénze.
Úgyhogy nem az a baj, hogy olyan a véleményetek, amilyen. Hanem az, hogy semmi köze nincs a valósághoz. Chris és sok más tanító is elmondta, hogy a vélemény csak az ego eltorzult tükre, s így semmi köze a valósághoz, de hát ezt ti is tudjátok, nem igaz? :-) Kala
Előzmény: Zealander (151)