req999 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 146
"Olyan Oshos nem? Szakáll, nyugalom, duma, nem történik semmi a világon,mellé egy kis füstölő illat, india,..:))"

Nagyon mellélőttél. Sokkal inkább szakáll, perverz élvezkedés, darált csirke-macska-csecsemő, rituális gyilkosságok és orgiák, Biblia és más keresztény kegytárgyak és jelképek gyújtogatása, általános blaszfémia. Az meg egy dolog, hogy ismerem Osho tanításait is, és össze tudom vetni A.J.C szövegével, és látom róla, hogy az utóbbi nagyságrendekkel gagyibb, ám még ez sem jelenti azt, hogy érvényesnek tartom magamra Osho okosságait.

"Honnan a jó istenből van bátorságod bárkit megitélni, csak mert nem illik a te ebben a pillanatban elfogadott világképedbe."

Rekurzív, tökéletesen operáló világnézetből adódóan látom, hogy ki lúzer és ki érzi jól magát. Sríla Prabhupáda mondta egyszer, hogy ő csak másodosztályú bhakta amikor/hiszen tanít. Az igazi bhakta csöndben van, nem prédikál. (Srí Ísopanisad, 160. oldal, ISBN 91-7149-457-X)

Egyébként nem arról volt szó, hogy másokon akarok segíteni, hanem arról, hogy fizess(etek) nekem. Örömmel várom az íméledet, hogy a részleteket megbeszélhessük. Én vagyok a ti PörszönölKommonmenetek.

Előzmény: brendi2 (143)