Nem igazán értek egyet ezzel a felfogással.
A Kispest-Diósgyőr előtt is ti is, meg a HD is úgy volt, h nem kell kopreo, nem kell készülni a meccsre, nem érdekel mások véleménye mmagunknak /magatoknak/ kell csak bizonyítani.
Szerintem ez hülyeség. Engem igenis érdekel mások véleménye, nert kívülről biztos h máshogy látszanak a dolgok, mint ahogya zok látják akik a látvánnyal dolgoznak+ akik ott vannak a táborben és szurkolnak. Persze nem azok véleményére vagyok kíváncsi akik csak szitkozodni tudnak. de minden táborban vannak korerkt emberek akuik normálisan értékelik a dolgokat, és lehet adni a véleményükre.
pl a Kecskemét elleni tüzezésünkről nagyon sokan meg vannak győződve, hogy iylen piró még nem volt Magyarországon. Én is leírtam, h ehehz foghatót még nem láttam magyar stadionban, de pár héttel korábban volt egty Kispest-Vasas, ahol ti is kitettetek magatokért, szívesen összehasonlítottam volna a kettőt.Egy olyan kívülállóval beszéltem aki látta mind2t, ő azt mondta a tiétek jobb volt, de nem veszem készpénznek amit mond mert kicsitelfogult, nem igazán szeret minket.
Nyáron azért örültem, hogy kiestetek, meg feljutott a Szeged, mert így legalább lesz 4 rangadó egy évben/szurkoloi szempontbol/, ahol mindenki a maximumot adja ki magából, láthatjuk mit csinálnak ellenünk azok a táborok akik hasonló kategoriájuak mint mi, tanulhatunk egymástól. Így fejlődhetne a szurkoloi mozgalom, és nem állnánk itt a posvánbyan, illetve süllyednénk tovább.
Doszpot: biztos vagyok benne h vannak beépített emberei minden nagyobb táborban.
Huhh ez nagyon hosszu lett, jobb ha most kicsit elkussolok:-)