Wic Creative Commons License 2003.12.21 0 0 518
igen. és tökéletesen megbízunk benne. án is, feleségem is, a huga is, aki 8 hetes terhes, és hozzá jár

Szülés, terhesség 2.0

Wic válasz erre | adatok | e-mail 2003.12.20 09:27 (36292)

Sziasztok!
Átadom feleségemnek a billenytűzetet.
-------------------------------

A MÁV-kórházban történtekhez szeretnék hozzászólni.

Én ennél az orvosnál szültem harmadik gyermekemet, akit vádolnak.
10 évig kerestem olyan orvost, aki nem csak egy aktuális páciensnek tart és eszerint is kezel, hanem az embert is látja bennem. Sőt, a nőt is. Ezt ne értsétek félre... tisztelt engem, mint nőt és anyát, a nőgyógyászti vizsgálattal kapcsolatos fenntartásaimat megértette.
Mindig nagyon türelmesen hallgatott végig, nem sajnálta az időt az én apró-cseprő problémáim megbeszélésére. A három terhességem alatt jónéhány nőgyógyásszal találkoztam, olyannal is, aki már a tolófájások előtt közölte, hogy "na megy ez egyedül is", és csak akkor jött vissza, amikor már kint volt a baba feje. Engem felháborít, amiket olvasok vele kapcsolatban az elektronikus sajtóban. Mindezek dacára is a saját tapasztalataimra alapozva merem másoknak ajánlani (a húgom 7 hetes terhes, bízunk benne, nem csak a várandósságát, de a szülést is ő felügyelheti majd), és maximálisan megbízom benne.
Elgondolkodtató, hogy a mocskolódó írások vagy anonimok, vagy idétlen álnevek alatt születtek. Én vállalom a nevem, köszönöm annak, aki ezt elolvassa és elgondolkozik rajta.
Áldott, békés Karácsonyt kívánok:

Guba Anita


nos, a mi tapasztalatunk a következő:
H. doki egyik alapelve, hogy ha nem létfontosságú, nem vizsgál kézzel, csak ultrahanggal. azt mondja, nincs olyan, ami ultrahanggal nem látszik, és csak kézzel lehet érezni. már innét kezdve hihetetlennek tűnnek a híresztelések. amikor feleségem szült nála, két héttel túlhordta a babát. a doki nem volt hajéandó megindítani a szülést, azt mondta, várjunk egy kicsit, hátha beindul magától. így is lett. spontán elfolyt a magzatvíz, a la örömapa II :) hajnali rohanás a városon át, szuper volt. egyébként apás szüléseink voltak, mindhárom. sőt, minden vizsgálaton is bent voltam. a háromból az utolsó volt ezzel a dokival, az első kettő másik dokival volt, ő ajánlotta ezt a dokit.

Előzmény: AnitA1975 (517)