Sziasztok!
Túl vagyok a gari lejárta előtti (majdnem egy éves) átvizsgáláson, vegyes érzelmekkel.
A Renault Dél-Pesthez vittem, felsoroltam a hibákat (langyos motorral nehéz indulás, tücsök, kárpitzörgés, index közben egy pillanatra elalszik a ködlámpa), illetve kértem egy olajcserét (12500 km). Az indexkapcsolót megcsinálták, upgrade-elték a sw-t, hátha megjavul a moci, a többivel nem csináltak semmit.
A fizetésnél jött a meglepetés: az egész csekély 29,000 Ft-omba került! Ebből egy rész az én hülyeségem; megvehettem volna és bevihettem volna az olajat, így viszont 5,5l Elf Excillium 5W40 olaj 16,940 Ft-ba került (plusz még tömítés(?) ill. olajszűrő). Viszont még rákerültek a számlára a következő tételek:
Közbenső átvizsgálás - 3950 Ft
Egyszerű próbaút - 3125 Ft
Hűtőfolyadék - 1331 Ft
Segédanyag (!) - 661 Ft
Nem problémáztam, nyeltem egyet, és fizettem. De azért érdeklődöm, hogy ez így normális? Egy topictárs most írt 4e Ft-os számlát, settithalia nagyon szerencsés az olasz szakikkal...
Másik kérdésem: a számlán kívül semmi más papírt nem kaptam. A pénztárhoz még egy sok oldalas munkalappal mentem, de abból nem kaptam másolatot (egyébként azon még volt egy 45e Ft körüli végösszeg is, abból jöttek le a garanciális dolgok). Ezzel más is így volt?
Boldog készülődést a Karácsonyra! :)