titanick Creative Commons License 2003.12.19 0 0 480
próbáltam. nem veszik fel. úgy látszik, szabadidős elmeroggyantaknál hamar vége a munkának...:( annak ellenére telefonáltam, hogy nem szokásom noname, ja bocs, névtelen marhákat hivogatni...s ugyebár az udvariasság, a párbajküdex szabályai szerint, a kihívó, ha megadja a számát, meg is nevezi magát, jelezve, komoly a szándéka és nem akarja hogy a nicknevén keresgélje bárki is. Vadul gyávázik, pedig velem ellentétben nem meri a nevét elárulni. Fél hogy zaklatni fogom, lenyomozom, satöbbi. Pedig ha tudná, hogy eszem ágában sincs, annak ellenére hogy gyerekjáték lenne, s még csak nem is izgat különösebben, félni meg ugyebár komoly kihívástól lehet, ez pedig véresen nevetségesen pehelysúly. Kapott maga elé egy tükröt, a stílusából, a kivagyiságából, a trágárságából, az izlésficamából, és innentől kezdve bukta.

Érdemes megnézni, kettőn párviadalát nicket nevesítve ki kezdte...és ki folytatta, miután a másik fél eleget téve a "kérésnek" valódi kritikát írt a filmről hosszan...

AMúgy pedig sajnos, minden bántás nélkül azt kell mondjam, azt hiszem, az szellemi igénytelenség, ha valakinek ez a film bejön. Nem feltétlenül az illető primitívségét jelzi, lehet rossz napja, vagy túlzottan fásult filmügyileg és egy ilyen kis szar is feldobja, de ez a színvonal, mégha nem is gondolunk bele a hosszútávú következményeibe, nem elég.
Ne vedd magadra, tudod, akinek nem inge...
(Ender itt cseszte el, a beszólásom az elején egy percig sem szólt neki, de nekilátott gyalázkodni)
És az adott néző, ha más erőteljesen kifejti hogy neki viszont nem, nem kezd őrjöngve, másokat az ifjúságukban sértegetve küszködni...vagy ha igen, ha belemegy a játékba, akkor ne csodálja, ha kapa fejére...

Épp ezért gondolom, hogy ender két búcsúüzenete egyszerűen szánalmas, itteni tevékenysége mélypontja, amelynél még a trágárságai is színvonalasabbak... Szánom endert, neki nagyon rossz lehet, hogy ennyire felhúzta magát,(be is ismeri), egy teljesen nem életbevágó témán és még fel is kellett adnia a harcot a végén.

Elment a bohóc, jöjjön másik, akin mulatni lehet...

Előzmény: intel_inside (476)