vickie Creative Commons License 2003.12.19 0 0 408
Egy másik topicban már említett barátnőm babája szintén a MÁV kórház áldásos tevékenysége miatt neveli a 3 éves beteg gyerekét. A doki, szintén egy doktor H., de nem az akiről a hírekben szó van, hanem egy másik, szintén jónevű.
Be ment a kórházba a barátnőm, elfolyt, koszos magzatvízzel éjjel. Másnap délelőttig ücsörgött oxitocinnal az infúzióban, hogy induljon már be a szülés, de nem indult.Megcsászározták, de már újra kellett éleszteni a babát. A gyerek egy! napja be volt szorulva a szülőcsatornába, az előző napi vizsgálaton ezt nem vette a doki észre, sőt a nem jó magzatmozgásokra csak legyintett, hogy biztos alszik csak!!
A kórházzal a szülők 3 éve pereskednek, nem fogadták el jogosan a peren kívüli egyezséget, így most asszem harmadszorra dobta vissza a kórház ügyvédje valamelyik x. papírt banális dolog miatt. Mellesleg a zárójelentése a gyereknek meg lett hamisítva is. Szóval a top kórház...És csak itt két konkrét eset két konkrét dokitól. Amikor megtörtént 3 éve a dolog, sokat gondolkoztam, hogy leírjam-é a csóka nevét, de úgy döntöttem, hogy sok kismama járt innen is hozzá, nem riogatom őket. De most úgy látom, hogy itt az ideje, hogy más is bukjon vele!!