Guszty44 Creative Commons License 2003.12.18 0 0 23288
Nakamichi cd40z tulajok!

Nos az én eladósorba került nakám borostyán színű. Ha van valakinek esetleg zöld, ami pont nem felel meg neki, akkor szívesen cserélek Vele előlapot (karcmentes vs karcentes), mert zöldre már lenne egy vevőm. Emailben jelezzétek pls. THX

Vájtfülűek,

Létezik az , hogy szinpad tér kiszélesedik a hangerő felvitelével? Ez installációs hibál ered avagy szett függő? Lehet, hogy csak a relatíve sztereo középpont tolódik el? (előre látom, hogy lehurrogtok :O)

EAR

írtam, levelet, de gondolom tudod. Az "inkább nem válaszolok" is válasz és teljesen kielégítő is. Minden neheztelés nélkül mondom. Persze nem feltételezk rólad semmi "anti" dolgot, csaj leginkább azt, hogy rengeteg a meló és elfoglalt vagy, mint minden jómunkásember karácsony táján.

Átkábelezés,

Azon gondolkodtam, hogy ez a művelet megoldható-e úgy "szakbarbár" módon, hogy az eredeti kábel végére ráfogatom erősen az újat és az eredeti eltávolításával behúzom az újat. Mondjuk ez lehet kocsi (keresztmetszet) függő.

Pyle törött csatlakozó,

Mint azt mondtam van egy erősítőm, aminek kitörtek az RCA csatlakozói. Jelenleg a 2 lukban lifeg a 2 csatlakozó. Ezt szeretném meggyógyítani. Érdemes neki állnom egyedül? Honnan vegyek új csatlakozót? Elég ha veszek egy gagyi HAMA akármit, amiről lebontva beinstallálom az eredeti helyre?

VETE

hallottad már 7998-at? ha igen, akkor ugyanazzal a konfigurációval, mint a 39et? Ha bejönne a képbe a 7944es, akkor is a 39et preferálnád? Nos ez körkérdés! Aki érzi magában azt, hogy nagy Alpine ismerő és jó fülű, az kifejtheti véleményét a típusokról. Persze más típusok sincsenek kizárva a körből. 39es talán azért igen, mert nem tetszik (nagyon nem). Ezért a 44es eddig a legszimpibb. De 7998 meg gyönyör!!!

Processzor

A 400 és a 600 processzor hangjában is eltér vagy "csak" szolgáltatásaiban? VAgy esetleg a szolgáltatásainál fogva a hangjában? :O)

EXXIDE

hol lehet kishazánkban ilyen típusú aksit kapni? lehet rosszul írtam le a márka nevét, de nagyon nem találok neten infókat meg ilyeneket. VAgy van más (jobb) alternatíva tápolás terén? persze ár/teljesítményt tekintve!

Sry ha hosszú voltam és mivel hosszú voltam, tehát sorry :O)