tamara Creative Commons License 2003.12.18 0 0 405
Sziasztok,
én két lányt szültem H-nál és egy eü. kaparást csinált. Teljesen, száz százalékosan meg voltam vele elégedve. Az első lányom jött, amikor akart, a másodiknál pedig 5-6 centinél egy szerkezettel megvizsgált, hogy tiszta-e magzatvíz. (Ez nem volt egy kellemes művelet, és rá nem sokkal jöttek az igazi fájások.) DE nem tett fel semmiféle zselét, és nem küldte ki a szülésznőt vizsgálat közben!
Meg vagyok döbbenve ezen az egész sztorin. Lehet, sőt biztos, hogy hibázott!!! De ne varrják már a nyakába az összes orvos, összes hülyeségét!!! A Mávos orvosoknak nagyon a bögyében volt már, a sok levezetett szülés miatt (valóban nem kellett volna ennyit), én azért éreztem magam rosszul már a kórházban, mert sokan rajtam éreztették, hogy őt nem bírják!!! Amúgy egy másik doki (mellesleg nagyon profi) csak azért dolgozik a MÁV-ban, mert egy vidéki kórházból egy haláleset miatt el kellett jönnie (de valamiért ezzel nem kürtölték tele sem a netet, sem a médiát)!
Ha hibázott, büntessék meg! De könyörgöm, az is kapjon ekkora nyilvánosságot, ha bebizonyosodik, hogy tőle elvárható módon járt el a halálesettel kapcsolatban, és a rémtörténeteknek a fele sem igaz!

sziasztok, tamara