Nannics Creative Commons License 2003.12.18 0 0 373
Sziasztok,

Nekem pont a most "gyilkos"-nak kikialtott orvos volt a szuleszem evekkel ezelott. Nekunk a MAV osztalyvezetoje - akit ismertunk - ajanlotta ot, mint a legmegbizhatobbat.
SOHA egy fillert nem adtunk neki, nem is tudtam volna elkepzelni a helyzetet, hogy en penzt adok valakinek, aki fizetest kap. Ennek ellenere, eletem legszebb elmenye volt a terhesseg es a szules is. Kedden ugyeletes volt, este olyan vizsgalaton voltam, amikor egy ovszeru dolgot tesznek a hasamra es olyan hangokat hallok, mintha valaki gumicsizmaban nagy vizben jarkalna. Semmilyen mas vizsgalat nem volt, nem probalta meginditani a szulesemet, pedig aznap volt ugyeletes. Masnap indult el a szules, egesz nap vajudtam, O delben hazament es este visszarohant a szuleshez.
Szules utan minden nap feljott megnezni minket, hathetes vizsgalatnal is nagyon kedves volt, es azota is akarhanyszor megyek hozza vizsgalatra, nagyon kedves, pedig soha nem fizetek. Ha nem viszem a gyerekemt, akkor veszekszik, hogy hogyan lehetek ilyen bunko. Mindig van rank ideje, nem tunik ugy, mintha agyonhajszolt lenne.
(mellesleg en kethonapos terhesen azert mentem hozza, mert az elozo orvosom, akinek fizettem, amikor kiderult, hogy terhes vagyok, megkerdezte, hogy ugye elvetetem a gyereket, mert meg fiatal vagyok - 21 voltam - es majd logni fog a mellem, kiszelesedik a csipom es meghizok)

Ennek ellenere, nem tartom kizartnak, hogy hibazott, vagy rosszatt tett, furcsan hangzik, de O is ember. Tehat, attol, mert nekem jo tapasztalataim vannak (meg az osszes baratnomnek, aki a tanacsomra hozza jar), attol meg masnak lehetnek mas tapasztalatai. Baratnom gyereke pl. a Noi Klinikan halt meg majdnem az orvos hibajatol szules kozben.
En nem hiszem, hogy O lenne az egyetlen orvos, aki hibazna.
Azt sem ertem, hogy itt egyesek miert dobaloznak szamokkal. Honnan tudjak, hogy hany betege volt? Es ha tudjak, azt honnan tudjak, hogy ez sok vagy keves? VAn valamilyen atlag, statisztika, amirol mi, laikusok tudunk?

Amugy pedig azt gondolom, hogy itt sokkal inkabb felmerul a korhaz es az osztalyvezeto felelosege, mert ha a Herczeg doki meg is bolondult és tenyleg egy "hentes" lett belole, ennek nem egy tragedianal kellett volna kiderulnie. Neki vannak felettesei, akiknek pont az a dolguk, hogy az ilyen amokfutasokat felfedezzek. Ha a doktor tenyleg egy penzehes dogge valtozott, akkor O nyilvan nem kepes mar magat korlatozni, ilyen esetben kell a kollegaknak es a feletteseknek lepni. Igy most utolag szamomra ciki, hogy a korhaz mossa kezeit es azonnal eltavolitja a dokit.

A babanetet en is vegigolvastam, es sajnos a nevtelenul beirokrol az a benyomasom, hogy szandekosan osszemosnak dolgokat es ragalmaznak. Meg akkor is ezt gondolom, ha a doktor valoban megolt embereket. Ekkor ugyanis feljelentest kell tenni, nem pedig interneten ragalmazni nevtelenul es legendakat krealni.

Az biztos, hogy ha en ismet terhes leszek, hozza megyek szulni.