Miki_bírónő Creative Commons License 2003.12.18 0 0 138
respect all!

Úgy látom elkéstem...Egyik sorstársatok adta a címet, és nagyon érdekes az ügy.(Én egy jogász vagyok.) Mindenkit megkérek, olvassa el amit most írok.

1. Nem régen vagyok a pályán, de tudok egy pár hasznos tanácsot adni. A jogban nem az első lépés a bíróságra menetel. Ismerem az ügyvédeket: nem egy makulátlan népség (Én rem. kivétel leszek:). Persze h azt fogja mondani, h jogtalan az egész(mert az is), és h nyerni fogtok (ez egyáltalán nem biztos), és h nem kerül sokba (de sokba fog kerülni), és h FOGLALKOZNI FOG VELE (na EZT NEM FOGJA EGYÁLTALÁN MEGTENNI, ez tuti; ez majdnem mindig így van: ha szorít a határidő, és már leülepedett az ügy, csak akkor veszi elő az ügyet, addig átadja a mi fajtánknak: ügyvédbojtárok...).
És a VALÓS összegekről (illetékek, szakértői díjak, bírósági eljárás díjai a végén, végrehajtási eljárás) nem is beszélek.

2. Tehát nem megbízhatóak. Nagyon kevesen végzik lelkiismeretesen a munkájukat.

3. Lehet, h csak hírnév szerzésére használnának fel benneteket...

4. Bonyolult ügyekben, nagy pénzeknél mikor működött még jól a jog??? Gondolkozzatok el, hány ilyen esetről hallottatok. Vótergét ügy? De az nem nálunk volt...

Felajánlok valamit: dolgozok, nincs sok időm, de egy- két oldalig (mint most) ingyen tanácsot adok nektek.

Üdv, és fontoljátok meg ezt, mert fiatalon, de nem laikusan írtam.