titanick Creative Commons License 2003.12.17 0 0 383
na, szembe mersz szállni egy ingyenjegyes portással? :) keményfijú...

Tudod mit, levágjuk a kisujjad, hiszen megaláztak, szégyenben maradtál, vesztettél...Ázsiában így szokás. A csavarokat kilenc ujjal is meg tudod majd húzni a családi vagyonon.

Amúgy gyávaságról: felszólítottalak, ha fenyegetőzől, gyalázkodsz, akkor a mélemre tedd. De te csak arctalanul, a nyilvánosság előtt vagy bátor. Amúgy helyes a gyereked, remélem nem örökölt tőled semmit. Kár lenne érte, mert tényleg bájos a fotón. Kár hogy egy családapa ekkora patkány.

Idézgetésekről: Illik beírni, honnan szeded a cikket. Amúgy a pr cikk mindig nagyon őszinte, mitn az általad beírt mozimegnyitós is. Bocs, öcsém, de sajnos itt többen jobban ismerjük a mozi mechanizmusát mint te, nem véletlen, hoyg ennyire alázunk.

Amúgy javaslom, foglalkozz a családi dologokkal őrjöngés helyett, majd találkozunk szépen, ha elég bátor vagy telefonszámot adni. Telefonszám nélkül nincs offline szellemi vetélkedő(mivel testire több okból esélyed sem lenne:)), így hát itt az ideje hogy kiderüljön, mit vállalsz a z igazadért és a gyűlöletedért.

UI: szakmailag a topon vagyok, épp a te szánalmas beírásaid segítenek a végső csúcsra...Ezt őszintén köszönöm...:)

krég: igen. fölényes, túlzó, gúnyos, satöbbi. Dög vagyok. Fúj.

Amúgy a Király visszatérnek ma van a világpremierje, világszerte, csak nálunk csúszik megint. Na ez sokkal érdekesebb, mint e film és ender egyszemélyes hadjárata. Kár hogy Bronson meghalt, tökéletes megszemélyesítője lenne a topictársait a családját és lelkét ért vélt sérelmek miatt lemészárló ender_wigginnek:)

Balthazar:rég találkoztunk...

Előzmény: Ender_Wiggin (265)