titanick Creative Commons License 2003.12.17 0 0 380
ender, péniszed fényezését inkább bízd kedves partneredre, neki biztos van gusztusa a stílusodra. Amúgy itt vagyok én, csak egész nap utánad nyomoztam(címed, ilyenek, hatalmamban áll hogy megtaláljam egy nap alatt, ilyen a munkám, muhahahahahahahahahah:))))), hogy az ÉN embereim rádronthassanak és családoddal együtt, senkit nem kímélve a Sátántangó kétszeri végignézésére kényszerítsenek:)

Amúgy még mindig nem érzem rontó hatásod az életemen, könyörgöm áruld el, ki vagy, ha nem szimpla autószerelő, mert attól nem félek, ééééés úgy szeretnék rettegni...:))))

Mutasd meg kérlek beírásaidat a nejednek/nődnek, hátha rádszól, hogy felfogd, ordas hülyét csináltál magadból. Tudod, egy klasszikus:

"Egyedül nem megy..."

AMúgy a listára csatlakoznék, de legyen láttam és hánytam tőle is, meg láttam és azóta a rendező fxsxáx szopom és magambó hülyét csinálok kategória is.

Amúgy ender, az állástalan autószerelők lehet hogy ráérnek egész nap, de mi rendes mozibuzik dolgozunk. Vagy mozizunk. Vagy utánad kutatunk:)

Amúgy taplóságról szólva: irl fenyegetés, trágárság és lenézés valamennyi hozzászólásban, ender wiggin név alatt. Én nem lehetek tapló...maximum kova. Éééérted?

Cardot amúgy felolvasták és elmagyarázták? mert az itteni szellemi szinted alapján angol tudásod nem létező, így hazudhatsz az eredeti nyelvű olvasások okán, mnagyarul meg nem értesz, ezt mutatja a kitörésed, a szövegértés terén megagigahiányosságaid vannak, tehát, ki magyarázta el? Nem szégyen bevallanod. Vagy linkelj be egy nyelvvizsgabizonyítványt:)

Előzmény: Ender_Wiggin (299)