kristo4otds Creative Commons License 2003.12.17 0 0 89
Tvnet_Sanya és S.Zola

Nos igen a menetteljessítmények: az enyém 160-nál még elég komolyat lép(persze mihez képest, 1.6i 16v escorthoz képest mindenképp) 200 nál leszabályoz. Költségek: Horváthország átlagfogyi kb 130 utazónál 6.2l/100km.
Csúcsot sokkal ritkábban cserélsz mint gyertyát, de ez nem a gyertyának megfelelő alkatrész mivel ez fecskendezi be az üzemanyagot, nem pedig ez felel annak begyujtásáért. Nos a költségeknek valóban érdemes utánaszámolni mert ha rövidtávra veszel autót, vagy keveset jársz vele, valóban nem spórolod meg az üzemanyagon az árkülönbséget. Ennek már én is utánaszámoltam. Én sajnos messze dolgozom, tehát megéri, valóban fele az üzemanyagköltségem mint a benyásnak. A javítási költségek egyébként az olajcserén kívül nálam sokkal inkább a szar pesti utak álltal kinyírt futóműből erednek mint a motor javítgatásából.
Mindenki azt vesz amit úgy érez megengethet magának, vagy ami tetszik neki.
Jól szétoffoljuk ezt a topicot! :)))

S.Zola nem szeretnélek bekóstolni, de nem bírom kihagyni: a gáz meg a konyhába való. Télleg bocs :))))) nem bírtam visszatartani, nem gondolom komolyan, remélem nem sértelek meg.

Előzmény: Tvnet_Sanya (86)